Please update your Flash Player to view content.

Φωτογραφία γάμου

φωτογραφία γάμουΗ φωτογραφία γάμου αποτελεί την καλύτερη ανάμνηση από την ωραιότερη στιγμή στη ζωή σας, εφόσον παρέχεται από κάποιον που σέβεται και κατανοεί αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές. Όλες οι προετοιμασίες του γάμου μπορεί να είναι κουραστικές και χρονοβόρες αλλά όταν έρθει η μέρα του γάμου σας, οφείλετε στον εαυτό σας να την ζήσετε και να την απολαύσετε. Η χαρά, η συγκίνηση, όλα τα συναισθήματα ευτυχίας θα σας κατακλύζουν όλη μέρα αλλά δυστυχώς αυτές οι 6-7 ώρες του γάμου σας, θα περάσουν τόσο γρήγορο όσο δεν μπορείτε να το φανταστείτε, και το μόνο που θα απομείνει σε εσάς για να κοιτάτε ξανά και ξανά και για να απολαμβάνετε μια ζωή, θα είναι οι φωτογραφίες και το video του γάμου σας. Τι πρέπει να προσέξετε λοιπόν, πριν πάρετε την απόφαση για το ποιος θα είναι ο φωτογράφος σας;

Πως επιλέγω για τη φωτογραφία γάμου μου

Κατ’αρχήν για να επιλέξετε ποίος θα αναλάβει τη φωτογραφία γάμου αλλά και το βίντεο γάμου σας θα πρέπει να κάνετε μια έρευνα στα περιοδικά ή ακόμα καλύτερα στο internet για να δείτε τα site με τις δουλειές των φωτογράφων. Μάθετε μερικά πράγματα για αυτούς από το βιογραφικό τους, που συνήθως όλοι έχουν στην ιστοσελίδα τους ή σε κάποιον χώρο δικτύωσης όπως είναι το Facebook. Ας δούμε όμως τα βήματα λίγο πιο προσεχτικά τι είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα φωτογράφο:

 • Η εμπειρία και οι σπουδές τους. Κοιτάξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες στο portfolio τους, και προσπαθήστε να δείτε εάν σας αρέσει ή όχι το στυλ που έχουν. Να θυμάστε ότι στα site μπαίνουν πάντα οι καλύτερες φωτογραφίες από τον κάθε επαγγελματία, οπότε προσέξτε καλά αν σας αρέσει το στυλ και το ύφος του καθενός πριν κλείσετε ραντεβού.
 • Ξεχωρίστε τους 3 καλύτερους που σας αρέσουν για να κλείσετε ραντεβού μαζί τους. Σημαντικό είναι ότι όταν πάρετε πρώτη φορά, να πείτε ποια ημερομηνία είναι ο γάμος σας έτσι ώστε αν είναι κλεισμένος ο φωτογράφος να μην ταλαιπωρηθείτε και χάσετε χρόνο στο ραντεβού ή ακόμα χειρότερα μην «στριμώξουν» τον γάμο σας μεταξύ άλλων πελατών.
 • Να γνωρίζετε τα θέματα που θέλετε να συζητήσετε.
 • Να ακούτε με προσοχή και να κάνετε ερωτήσεις. Ζητήστε να δείτε δείγματα της δουλειάς τους από άλλους γάμους. Επίσης εάν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στον γάμο σας όπως, αν γίνεται σε νησί ή αν έχετε το παραδοσιακό κρεβάτι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πείτε το ώστε να δείτε εάν θα μπορούσατε να φτιάξετε κάποιο πακέτο – πρόγραμμα γύρω από τις δικές σας ανάγκες.
 • Να ξέρετε πόσοι άνθρωποι θα έρθουν στην Εκκλησία και πόσοι στην δεξίωση. Δηλαδή, πόσοι cameramen και φωτογράφοι θα έρθουν στους ανάλογους χώρους.
 • Να είσαστε αναλυτικοί στο χρονοδιάγραμμα που θέλετε να ακολουθηθεί.
 • Ακούστε τα πακέτα που θα σας προτείνουν και μην αποφασίσετε εκείνη την στιγμή. Καλύτερα να πάρετε τον χρόνο σας, να γυρίστε σπίτι σας, να σκεφτείτε καλά το τι είναι πιο σημαντικό και απαραίτητο σε εσάς, (περισσότερες φωτογραφίες, ψηφιακό album ή όχι, video, φωτογράφηση την επόμενη μέρα και τόσα άλλα) και αφού έχετε επισκεφτεί όσους θέλετε, μπορείτε να αποφασίσετε με σιγουριά.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Φωτογραφίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μπομπονιέρες γάμου Αίθουσες δεξιώσεων γάμου »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού