Please update your Flash Player to view content.

Προσκλήσεις γάμου

προσκλησεις γαμουΈφτασε η ώρα να στείλετε τις προσκλήσεις γάμου στα αγαπημένα σας πρόσωπα στην ομορφότερη στιγμή της ζωής σας; Πρέπει να θυμάστε ότι οι προσκλήσεις γάμου είναι το επίσημο κάλεσμα για τους συγγενείς και φίλους, το δικό σας καλωσόρισμα για την ημέρα του γάμου σας. Σε αυτό θα αποτυπώσετε το ύφος, το στυλ, τα χρώματα, ίσως και την διάθεσή σας, που θέλετε να χαρακτηρίζει τον γάμο σας. Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος για να φτιάξετε τις προσκλητήρια γάμου; Πότε πρέπει να στείλετε τα προσκλητήρια και ποιο στυλ σας ταιριάζει; Κλασικό ή πρωτότυπο;

Πότε στέλνω τις προσκλήσεις γάμου

Το βασικότερο βήμα στις προσκλήσεις γάμου είναι να υπολογίσετε τους χρόνους σας πολύ προσεκτικά. Έχει καθιερωθεί, στο επίσημο κάλεσμα ενός γάμου, να αποστέλλονται τα προσκλητήρια 6 με 8 εβδομάδες πριν τον γάμο. Πάντα σε αυτόν τον χρόνο συνυπολογίζεται η τοποθεσία του γάμου, εάν π.χ. ο γάμος είναι σε κάποιο νησί, καλό θα ήτανε να τα στείλετε ακόμα νωρίτερα, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις σε εισιτήρια και ξενοδοχεία. Υπολογίστε επίσης ότι η ανεύρεση των διευθύνσεων όχι τόσο των συγγενών σας, αλλά πολύ περισσότερο των συναδέλφων σας ή κάποιων «υποχρεώσεων» των γονιών σας θα είναι χρονοβόρα, οπότε υπολογίστε και σε αυτό περίπου 10-12 μέρες για να φτιάξετε σωστά το αρχείο σας και να είναι πλήρες. Προσθέστε στον χρόνο σας, ότι ο τυπογράφος, η διοργανώτρια ή το μαγαζί που τα έχετε παραγγείλει θα θέλουν περίπου 20 έως 35 ημέρες για να τα φτιάξει, ανάλογα την πολυπλοκότητα του σχεδίου ή τις ανάγκες της εκτύπωσης για να σας τα παραδώσει. Κάντε σωστά την πρόσθεση των χρόνων σας, ώστε να υπάρχει μια σωστή ροή χρόνων.

Πόσες προσκλήσεις γάμου πρέπει να φτιάξω;

Το επόμενο θέμα που πρέπει να επιληφθείτε πριν την αγορά προσκλητηρίων, είναι η ποσότητα. Πριν προχωρήσετε στην επιλογή πρέπει να έχετε υπολογίσει πολύ προσεκτικά πόσα τεμάχια χρειάζεστε. Κάντε μια λίστα με τους καλεσμένους και δείτε πόσα μέλη έχει κάθε οικογένεια ή αν οι φίλοι σας είναι μόνοι ή ζευγάρι. Θα δείτε ότι τα τεμάχια είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα άτομα που έχετε καλεσμένους. Αυτό είναι και το σύνηθες λάθος που συμβαίνει με την αναλογία ατόμων – ποσότητας, διότι οι περισσότεροι υπολογίζουν τον συνολικό αριθμό καλεσμένων, οπότε καλό είναι να είστε όσο μπορείτε προνοητικοί. Να παραγγείλετε μερικούς φακέλους παραπάνω, καθ’ότι είναι πολύ εύκολο να γίνει ορθογραφικό λάθος στον επίσημο φάκελο, στα ονόματα των καλεσμένων. Επιπλέον, υπολογίστε εάν χρειάζεστε μεγαλύτερο φάκελο για να αποστείλετε το προσκλητήριο γάμου μέσα σε αυτόν, και αγοράστε τους ή παραγγείλετέ τους από την τυπογράφο. Εάν οι προσκλήσεις γάμου έχουν απ’έξω κάποιο διακοσμητικό ή κορδέλες θα πρέπει αναγκαστικά να μπουν σε άλλον φάκελο για να ταχυδρομηθούν, όπως επίσης θα πρέπει ένα δείγμα των προσκλητηρίων να ζυγιστεί στο ταχυδρομείο, έτσι ώστε να πάρετε για κάθε έναν φάκελο τα σωστά γραμματόσημα. Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή, που θα πάτε στο ταχυδρομείο διότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα γι αυτό να τα έχετε ετοιμάσει από πριν.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Οργάνωση
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού