Please update your Flash Player to view content.
Κάντε σωστές οικονομικές επιλογές για το γάμο σας. Κάντε σωστές οικονομικές επιλογές για το γάμο σας.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Είμαστε στην εποχή που όλοι μετράνε τα χρήματά τους. Ακόμα και για το γάμο, για τον οποίο παλιότερα πολλοί συνήθιζαν να ξοδεύουν περισσότερα από τις δυνατότητές τους, σήμερα βλέπουμε ότι έχει μπει φρένο στη σπατάλη και όλοι προσπαθούν να εξορθολογίσουν τις δαπάνες τους.

Ωστόσο, ένας γάμος είναι πολύ περισσότερα από χρήματα που ξοδεύονται. Είναι χαρά, είναι γιορτή, είναι μια ευκαιρία να μοιραστείς με φίλους και συγγενείς την επίσημη συνένωση δύο ανθρώπων που αποφασίζουν να περάσουν μαζί τη ζωή τους. Είναι ένα από τα κορυφαία κοινωνικά γεγονότα.

Πώς μπορούμε λοιπόν να συνδυάσουμε και τα δύο; Και οικονομία και επιτυχία της εκδήλωσης; Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό μυστικό, παρά μόνο δύο λέξεις: οικονομικός προγραμματισμός ή αλλιώς, προϋπολογισμός γάμου.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα έξοδα ενός γάμου περιορίζονται στο νυφικό, το κοστούμι, τη δεξίωση, ίσως και τις άδειες. Στο Gamos Portal αποφασίσαμε να κάνουμε λίγο πιο μεθοδική δουλειά και ετοιμάσαμε έναν ηλεκτρονικό προϋπολογισμό γάμου, σε μορφή excel, ο οποίος περιλαμβάνει 10 κατηγορίες εξόδων: ενδυμασία, δεξίωση, φωτογράφιση, βιντεοσκόπηση, στολισμό, ομορφιά, προσκλητήρια, παρανυφάκια, exclusivities και τελετή.

Σε κάθε κατηγορία εξόδων αντιστοιχούν 4 στήλες: η περιγραφή, τα εκτιμώμενα έξοδα (αυτά που υπολογίζετε ότι θα κάνετε), τα πραγματικά (αυτά που κάνατε στο τέλος) και την απόκλιση από τον προϋπολογισμό. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το αρχείο από εδώ.

Σε αυτό τον τομέα επίσης, μια νέα online υπηρεσία, το wedjinni έρχεται να προσφέρει έναν πλήρη έλεγχο του προϋπολογισμού σας, online από τον υπολογιστή και το κινητό σας, με ένα πολύ εύχρηστο τρόπο. Γνωρίστε το wedjinni εδώ. 

Με έναν προϋπολογισμό που θα λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές οικονομικές σας δυνατότητες, είναι σίγουρο ότι δεν θα στερηθείτε τίποτα, αλλά και ότι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις ποιοτικότερες και πιο εύστοχες επιλογές σε κάθε τομέα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Οργάνωση
Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 12:21
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Gamos-Portal

Ένας γάμος αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία, στην οποία οι μελλόνυμφοι θα χρειαστούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες επαγγελματιών από είκοσι ως τριάντα επαγγελματικές κατηγορίες. Ένας άθλος, αν προσθέσουμε σε αυτό ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αυτούς τους επαγγελματίες το ζευγάρι δεν τους έχει χρησιμοποιήσει ποτέ πριν.
Ποιοι είναι οι πιο κατάλληλοι; Ποιοι είναι οι καλύτεροι; Πώς είναι η δουλειά τους; Πού βρίσκονται; Τι προτείνουν;
Αυτές και άλλες ερωτήσεις έρχεται να απαντήσει το www.GamosPortal.gr, με έναν πλήρη οδηγό αγοράς για όλη την Ελλάδα. Η ομάδα του Gamos Portal αγωνίζεται καθημερινά για να  παρουσιάσει τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο και τη βάπτιση.
Ταυτόχρονα, το Gamos Portal αποτελεί και μια πλατφόρμα ενημέρωσης, εύρεσης πληροφοριών, συμβουλών, προτάσεων, ενώ σε αυτό μπορούν τα ζευγάρια να δημοσιεύουν και το γάμο τους ως κοσμικό γεγονός.

Ιστότοπος: www.gamosportal.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νυφικά 2013 - Αφιέρωμα του Gamos Portal Νυφικά χτενίσματα »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού