Please update your Flash Player to view content.

Ποια είναι η περούκα full lace

Μια περούκα full lace επιτυγχάνει το τελειότερο φυσικό αποτέλεσμα μετά από τα δικά σας πραγματικά μαλλιά  και χρησιμοποιείται κυρίως από δύο κατηγορίες ανθρώπων:

1) Άνθρωποι που έχουν μόνιμη και ολική απώλεια των μαλλιών τους από κάποια ασθένεια (π.χ αλωπεκίαση) και απαιτούν το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα από την περούκα που θα βάλουν.

2) Επαγγελματίες που χρειάζεται να αλλάξουν το στυλ των μαλλιών τους (π.χ. showman, ηθοποιοί κλπ) και απαιτούν ένα απόλυτα πειστικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση αυτή για να τοποθετήσουν την περούκα φορούν συνήθως ένα ειδικό καπέλο που κρύβει και συγκρατεί  τα δικά τους μαλλιά ή ξυρίζουν το κεφάλι τους.

Το κύριο γνώρισμά της είναι ότι εσωτερικά έχει μια ειδική διάτρητη δαντέλα πάνω στην οποία είναι περασμένες μία – μία όλες οι τρίχες της περούκας. Το πέρασμα κάθε τρίχας γίνεται με το χέρι και το τελικό αποτέλεσμα είναι ίδιο με τα φυσικά μας μαλλιά που η κάθε τρίχα ξεκινά από τη ρίζα της. Αυτό που φαίνεται εξωτερικά είναι να βγαίνουν οι τρίχες από το τριχωτό της κεφαλής μία – μία, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα κανονικά μας μαλλιά.

Η δαντέλα της περούκας συνεχίζει περιμετρικά μετά το σημείο που ολοκληρώνεται το πέρασμα των τριχών για να μπορεί η κάθε πελάτισσα, μετά την αγορά της περούκας, να κόψει τη δαντέλα ακριβώς στο σημείο που είναι η δική της διαχωριστική γραμμή μαλλιών – μετώπου. Η δυνατότητα αυτή προσφέρει ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση και δεν μπορεί κανένας να αντιληφθεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος φορά περούκα.

Η εφαρμογή γίνεται με ειδική διάφανη ταινία διπλής όψεως που σταθεροποιεί πολύ ρεαλιστικά την περούκα στο κεφάλι και δίνει σιγουριά στις κινήσεις του κεφαλιού (μπορείς να κινηθείς, τρέξεις, χορέψεις χωρίς να σκέφτεσαι μη «φύγει» η περούκα). Επίσης, η διάτρητη εσωτερική δαντέλα βοηθά τον κανονικό αερισμό του δέρματος.

Η ρεαλιστική και σταθερή εφαρμογή εξαρτάται και από το μέγεθος του εσωτερικού της περούκας. Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το μεσαίο μέγεθος αλλά υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλει κάποιος την περούκα του ακριβώς στα μέτρα του δικού του κεφαλιού (δείτε σε αυτό το άρθρο πως μπορείτε να μετρήσετε το δικό σας κεφάλι για να εφαρμόζει η περούκα απόλυτα)

Οι δυνατότητες χτενισμάτων & κουρεμάτων στις περούκες αυτές είναι άπειρες αφού κάθε τρίχα είναι περασμένη ξεχωριστά και έτσι μπορεί να χτενιστεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Πρακτικά μπορείτε να κάνετε όποιο χτένισμα θα κάνατε και στα κανονικά σας μαλλιά (χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω ή
πάνω, αλογοουρά κλπ).

Η ποιότητα της τρίχας είναι 100% φυσική και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling και εργαλεία με θερμοκρασία (πιστολάκι, ηλεκτρικό σίδερο κλπ) και να αλλάζετε χτένισμα στην περούκα (ίσια, μπούκλα κλπ).

Η τιμή στις περούκες full lace είναι συνήθως υψηλή γιατί είναι χειροποίητες και απαιτεί αρκετές εργατοώρες η κάθε μία για να ολοκληρωθεί και επίσης γιατί χρησιμοποιείται 100% φυσική τρίχα.

Οι διαφορές τιμών μεταξύ τους οφείλεται συνήθως στο μήκος των μαλλιών, την πυκνότητα, το χρώμα και τη γενικότερη ποιότητα κατασκευής.

Λόγω της υψηλής τιμής τους συνιστούμε οποιαδήποτε εργασία πάνω τους να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Δείτε εδώ πως είναι οι περούκες full lace

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 12:28
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Δημήτρης Χατζημιχαήλ

Ο Δημήτρης Χατζημιχαήλ είναι Διευθυντής στην εταιρεία DigiBeauty που δραστηροποιείται στην εσαγωγή και εμπορία προϊόντων μαλλιών (Τρέσες, Hair Extensions, Αλογοουρές, Φράντζες, Περούκες) και υπεύθυνος σύνταξης στη σελίδα digibeauty.info 

Επίσης, έχει διατελέσει Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και είναι εγκεκριμένος εισηγητής σεμιναρίων Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων στα προγράμματα ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ. Είναι κάτοχος ΜΒΑ με ειδίκευση στη στρατηγική επιχειρήσεων.

Του αρέσει η γυμναστική και συμμετέχει σε αγώνες δρόμου των 10 χλμ, όπως επίσης και σε ημιμαραθώνιους δρόμους.

View Dimitris Chatzimichail's profile on LinkedIn  Επαγγελματικό προφίλ στο Linkedin
Website: www.digibeauty.eu, www.digibeauty.info
Facebook page: www.facebook.com/DigiBeauty
E-mail: dchatzimichail@digibeauty.eu

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Χατζημιχαήλ

επιστροφή στην κορυφή

Μενού Περούκες

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Αναζήτηση Περούκες

Ρωτήστε μας

Στείλτε μας οποιαδήποτε απορία έχετε και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού