Please update your Flash Player to view content.

Πώς μπορείτε να αδυνατίσετε και να παραμείνετε λεπτοί και υγιείς

Συνδυασμός γυμναστικής, διατροφής και θετικής ψυχολογικής υποστήριξης.

 

Παραπανίσια κιλά και παχυσαρκία

Γυμναστική: Επιλέξτε πρόγραμμα γυμναστικής που ανεβάζει τις καύσεις και καίει καθημερινά περισσότερες θερμίδες ακόμα και οταν κάθεστε. Έτσι αυξάνονται περισσότερο οι καλές ορμόνες που μειώνουν την βουλιμία. Πολλές φορές με τη διατροφή φτάνετε σε ένα επίπεδο κιλών και κολλάτε ενώ σε συνδυασμό με τη γυμναστική καταφέρνετε να το ξεπεράσετε.

Διατροφή: Επιλέξτε μια διατροφή, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα σας χωρίς να αλλάζετε τις γεύσεις σας και τις καθημερινές συνήθειες σας, ενώ παράλληλα σας μειώνει τις "κακές θερμίδες"  που λαμβάνονται από "αρνητικές τροφές" (γλυκά, junk food). Τέλος πρέπει να συνοδεύεται από συχνή αναπροσαρμογή της.

Ψυχολογική υποστήριξη: Για να τα καταφέρετε χρειάζεστε ψυχολογική υποστήριξη από τον personal trainer σας και το στενό "κύκλο" σας.

Πτώση των επιπέδων ενέργειας μέσα στην μέρα.

Γυμναστική: Επιλέξτε πρόγραμμα γυμναστικής που ανεβάζει τις ορμόνες που επηρεάζουν θετικά τη διάθεση, τη διαύγεια και την αντοχή μέσα στη μέρα μας.

Διατροφή: Επιλέγοντας προσεχτικά τι τρώτε, ποιοτικά και ποσοτικά, γεμίζετε τις μπαταρίες σας και κρατάτε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα.

Ψυχολογική υποστήριξη: Για να τα καταφέρετε χρειάζεστε ψυχολογικήυποστήριξη από τον personal trainer σας και το στενό "κύκλο" σας.

Κακή συνήθεια που δεν ξεπερνιέται εύκολα

Γυμναστική: Μέσα από την γυμναστική συνειδητοποιείτε τις συνέπειες των κακών συνηθειών και τις καταπολεμάτε.  Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα ή και να αναγνωρίζετε τις κακές συνήθειες και τα αποτελέσματά τους στην καθημερινότητα, ώστε σε βάθος χρόνου, να δημιουργήσετε έναν καινούριο εαυτό όσο το δυνατόν μακρύτερα από ανθυγιεινές συνήθειες.

Διατροφή:Υιοθετήστε σωστές  διατροφικές συνήθειες για την υγεία και την ευεξία σας.

Ψυχολογική υποστήριξη: Χρειάζεστε ψυχολογική υποστήριξη από τον personal trainer και τον περίγυρό σας για να σπάσετε τον φαύλο κύκλο των κακών συνηθειών.

Έλλειψη αυτοπεποίθησης λόγω άσχημης εικόνας του σώματος-δυσκολία στις κοινωνικές σχέσεις

Γυμναστική: Μέσα από τη γυμναστική όταν πετυχαίνετε τον προσωπικό σας στόχο για το σώμα σας νιώθετε επιτυχημένοι και αυτό φαίνεται και στους γύρω σας. Έτσι απλές καθημερινές ενέργειες όπως να φοράτε πλέον το νούμερο που πάντα επιθυμούσατε, σας ανεβάζουν.

Διατροφή: Η σωστή διατροφή σας δημιουργεί ευεξία και υγεία που είναι σημαντικοί παράγοντες για την αυτοπεποίθησή σας.

Ψυχολογική υποστήριξη: Ελέγχοντας το σώμα σας και τη διατροφή σας νιώθετε πιο ανεβασμένοι και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

Οσφυαλγία και άλλες μυαλγίες και πόνοι αρθρώσεων λόγω έλλειψης σωστής άσκησης (σε αρχικό στάδιο)

Γυμναστική: Επιλέξτε πρόγραμμα το οποίο δυναμώνει τους μυς και τις αρθρώσεις και μειώνει ή και εξαφανίζει αυτούς τους πόνους (πόνοι από την έλλειψη άσκησης). Ετσι στεκόμαστε σωστά μέσα στη μέρα ώστε να μην καταπονείται το σώμα και να αποδίδετε καλύτερα στην εργασία σας και στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

Διατροφή: Με τη σωστή διατροφή παίρνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα για να μην έχετε ενοχλήσεις και πόνους.

Ψυχολογική υποστήριξη: Με την παρότρυνση και τη συνεχή διόρθωση-υπενθύμιση του personal trainer θα πετύχετε να έχετε συνέχεια τη σωστή στάση σώματος για να ξεπεράσετε τα πονάκια και τις ενοχλήσεις.

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Θέλω:: Αδυνάτισμα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σπύρος Λαμπρόπουλος

Ιδρυτής και manager της ομάδας Reshape.
Kαθηγητής Φυσικής Αγωγής, personal trainer, πρωταθλητής κολύμβησης.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τον πρωταθλητισμό (κολύμβηση) όπου κατέλαβε πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
Φοίτησε στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών όπου και αποφοίτησε το 1996. Ασχολήθηκε με τα ομαδικά μαθήματα διαφόρων ειδών σε γυμναστήρια και το personal και group training σε γυμναστήρια, σπίτια, κολυμβητήρια και εξωτερικούς χώρους. Επίσης με τις πολεμικές τέχνες, (kick boxing, grappling, MMA) και διάφορα είδη χορού (latin, μοντέρνο και κλασσικό), όπως και πολλά αθλήματα σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
Έχει βοηθήσει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων να επιτύχουν τους στόχους τους όσον αφορά σε χάσιμο βάρους, αποκατάσταση μυοσκελετικών τραυματισμών, προετοιμασία για εξετάσεις στρατιωτικών σχολών, προετοιμασία για αγώνες διαφορετικών αθλημάτων και βελτίωση υγείας και φυσικής κατάστασης.
Εξειδικεύεται στο mixed personal και group training για χάσιμο βάρους και καλυτέρευση της φυσικής κατάστασης, όπως επίσης και στην βελτίωση του οπτικού αποτελέσματος του σώματος.

email icon1 info@re-shape.gr

Ιστότοπος: www.re-shape.gr/ & health-and-fitness.gr/
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Αναζήτηση άρθρων Fitness

  • Αδυνάτισμα (17)
  • Αυτοάμυνα (3)
  • Γράμμωση (8)
  • Επίπεδη κοιλιά (7)
  • Λεπτοί μηροί (3)
  • Μέση δαχτυλίδι (3)
  • Σύσφιξη στήθους (3)
  • Σύσφιξη σώματος (10)
  Close 

Ρωτήστε το Γυμναστή

Στείλτε μας την ερώτησή σας και σύντομα ένας Γυμναστής θα επικοινωνήσει μαζί σας.


Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού