Please update your Flash Player to view content.

Εκκλησία για γάμο

εκκλησία για γάμοΗ εύρεση για εκκλησία για γαμο είναι η πρώτη κίνηση εφόσον έχετε πάρει την απόφαση να παντρευτείτε και έχετε ανακοινώσει επίσημα σε συγγενείς και φίλους τη διάθεσή σας. Η επόμενη κίνηση που θα πρέπει να κάνετε, είναι να σκεφτείτε την ημερομηνία και να ερευνήσετε για τον Ιερό Ναό που θέλετε να τελεστεί ο γάμος σας. Τι πρέπει να συμπεριλάβετε στην έρευνά σας, και γιατί είναι τόσο σημαντικό το να κλείσετε άμεσα την Εκκλησία;

Επιλέγοντας εκκλησία για γάμο

Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι υπάρχουν εκκλησίες για γάμο, οι οποίες έχουν μεγάλη ζήτηση και έχουν ακόμα και 1.5 χρόνο αναμονή, ενώ υπάρχουν ακόμα και συγκεκριμένα Σάββατα του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου, συνήθως, που έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση. Τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε εκκλησία για γάμο είναι:

 • Nα κοιτάξετε παράλληλα για τα κτήματα γάμου ή τις αίθουσες δεξιώσεων γάμου και παράλληλα για την εκκλησία για γάμο. Εάν πάλι επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη εκκλησία της ενορίας σας ή κάποιο εξωκλήσι πάνω στην θάλασσα, που έχετε δει ή επισκεφτεί σε άλλον γάμο θα πρέπει να το επισκεφτείτε άμεσα. 
 • Nα μάθετε τουλάχιστον 2 ελεύθερες ημερομηνίες που θα σας ικανοποιούν, έτσι ώστε όταν πάτε στον δεξιακό χώρο να είσαστε πιο ευέλικτη με την ημερομηνία. Να έχετε υπόψη πως η εκκλησία για γάμο, σας κρατάει κάποια ημερομηνία αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
 • Nα μάθετε την ώρα του μυστηρίου, καθώς είναι σημαντικό να υπολογίστε περίπου τι ώρα θα είναι το ηλιοβασίλεμα έτσι ώστε να ξέρετε πόσο φωτεινά θα είναι κατά τη διάρκεια της τέλεσης του μυστηρίου. Εάν πρόκειται για κάποιο απομακρυσμένο εκκλησάκι προτιμήστε να μην βάλετε πολύ αργά το μυστήριο ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι σας να φτάσουν με φως και να βλέπουν τους δρόμους. 
 • Αν όλος ο γάμος γίνεται σε κάποιο νησί προτιμήστε να μην είναι πολύ μακριά η εκκλησία από την δεξίωση για να μην ταλαιπωρούνται οι καλεσμένοι σας, σε ένα ξένο μέρος που δεν θα γνωρίζουν τους δρόμους καθόλου καλά.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου

Καλό θα ήταν να μπορούσατε νωρίτερα να μάθετε εάν υπάρχει άλλο μυστήριο γάμου μετά το δικό σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει στο να ξέρετε τι περιθώρια υπάρχουν για το εάν καθυστερήσει η Νύφη ή για το πόσο χρόνο έχετε για τα τυπικά συγχαρητήρια που ακολουθούν ή και το μοίρασμα της μπομπονιέρας. Εάν οι καλεσμένοι σας πρόκειται να ακολουθήσουν και στην δεξίωση αποφύγετε να σπαταλήσετε χρόνο στην εκκλησία καθότι είναι προτιμότερο οι μπομπονιέρες και ο χαιρετισμός να γίνει στην δεξίωση και εσείς να φωτογραφηθείτε με τις οικογένειές σας ή μόνοι σας. Μην ξεχάσετε εάν η εκκλησία για γάμο απέχει από την δεξίωση να έχετε συμπεριλάβει έναν μικρό χάρτη για να βοηθήσετε τους καλεσμένους σας στο να φτάσουνε εκεί εύκολα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Οργάνωση
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στολισμός γάμου Bachelor party »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού