Please update your Flash Player to view content.

Στέφανα γάμου & λαμπάδες γάμου

στεφανα γαμου & λαμπαδες γαμουΑν σκέφτεστε τα στέφανα γάμου, τις λαμπάδες γάμου την κανάτα και το ποτήρι τότε σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να συμμετέχουν οι κουμπάροι σας. Έχετε τρέξει αρκετά, έχετε αναλάβει και φέρει εις πέρας αρκετά θέματα και διαδικαστικά, σχετικά με τον γάμο σας, και έφτασε η στιγμή να βρείτε τις λεπτομέρειες, που θα στολίσουν τον γάμο σας με τα πιο πατροπαράδοτα έθιμα τα οποία είναι αυτά που έχουν αναλάβει οι κουμπάροι σας. Λαμβάνετε μέρος όμως εσείς ή όχι στην επιλογή, και τι πρέπει να προσέξετε, έτσι ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις;

Οι υποχρεώσεις των κουμπάρων

Καταρχήν πρέπει να είσαστε διακριτικοί και να γνωρίζετε σίγουρα πολύ καλά τους κουμπάρους σας ενώ οφείλετε να ενεργήσετε με διακριτικότητα απέναντί τους. Ξέρετε σίγουρα, πόσο ευέλικτοι ή μη είναι, και συνήθως γνωρίζετε και την οικονομική τους κατάσταση. Μιλήστε τους ανοιχτά, αν είναι άνθρωποι που δεν παρεξηγούν, για τα θέματα που αφορούν και εκείνους στο οικονομικό κομμάτι, χωρίς να τους πιέσετε, και να θυμάστε ότι για να τους επιλέξατε για κουμπάρους σας σίγουρα τους αγαπάτε πολύ. Οι κουμπάροι λοιπόν, οφείλουν να σας κάνουν δώρο τα στέφανα γάμου, το ποτήρι και τον δίσκο για το μυστήριο αλλά και τις λαμπάδες γάμου, όπως επίσης πληρώνουν τον Ιερό Ναό για την τέλεση του μυστήριου. Έτσι δημιουργείται το επόμενο θέμα, όπου δεν είναι άλλο από το αν οι κουμπάροι θα επωμιστούν το κόστος του στολισμού των λαμπάδων γάμου και το στολισμό της εκκλησίας ή όχι. Τα θέματα αυτά θα τα λύσετε μεταξύ σας και μόνο αν υπάρξει από εκείνους η καλή πρόθεση να πληρώσουν. Τέλος, σημαντικό είναι οι κουμπάροι να έχουν μαζί τους κρασί νάμα ή μαυροδάφνη για την ημέρα του γάμου, καθώς και μερικά κουφέτα για τον δίσκο.

Επιλέγοντας τα στέφανα γάμου και τις λαμπάδες γάμου

Προσπαθήστε τα στέφανα γάμου να τα συνδυάστε με κάτι από το νυφικό σας ή με κάποιο χρώμα από τον στολισμό γάμου σας καθώς είναι πολύ όμορφο να υπάρχει μια ενιαία αισθητική. Οι επιλογές σας είναι πολλές, στέφανα γάμου από ασήμι ή χρυσό, με ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, διακοσμητικά ασημένια ή swarovski, χάντρες ή ακόμα και δερμάτινα κλασικά σχέδια. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά ή χαζέψτε περιοδικά, για να δείτε περίπου τι θέλετε πριν την τελική επιλογή σας. Ο δίσκος και το ποτήρι συνηθίζονται να έρχονται σετ με τα στέφανα, με την ίδια διακόσμηση ή για απλοποίηση των πραγμάτων. Τον τελευταίο καιρό, τα ζευγάρια επιλέγουν έναν απλό ασημένιο, ανεξίτηλο δίσκο, ώστε να τους είναι πρακτικός για την καθημερινότητά τους και να μην τον κλείσουν σε κάποια βιτρίνα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις λαμπάδες γάμου, καθώς προτιμούνται τα απλά σχέδια ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα διακόσμησης με λουλούδια. Εάν πάλι προτιμάτε ένα πιο περίτεχνο σχέδιο, μην διστάσετε να το επιλέξετε και αφήστε στον ανθοπώλη να σας προτείνει λύσεις για το στολισμό. Συνήθως η πιο σωστή κίνηση είναι να πάτε μαζί με τους κουμπάρους σας για την αγορά ή την έρευνα, έστω για τα στέφανα γάμου, ώστε να έχουν  την δική σας έγκριση και δεν θα ριψοκινδυνέψουν στην επιλογή τους.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Βέρες-Στέφανα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Catering γαμου Προσκλήσεις γάμου »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού