Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους

Το FTBC.gr είναι το επίσημο site της Εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», που έγινε γνωστή χάρη στο διάσημο T-shirt που σχεδίασε ο Ralph Lauren και φόρεσαν χιλιάδες γυναίκες, συγκεντρώνοντας έτσι περισσότερα από 1εκ. Ευρώ για ενημερωτικά προγράμματα πρόληψης και δωρεάν εξετάσεων.

Στο e-shop μπορεί κάθε γυναίκα να πραγματοποιήσει τις αγορές της μέσα από τη συλλογή με σήμα το «Στόχο».

Jersey φορέματα, κάπρι παντελόνια, παιδικά t-shirts, φόρμες πετσετέ και πολλά άλλα είδη, όπως κούπες και βραχιόλια, σε τιμές που ξεκινούν από 5€.

Το e-shop έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι φιλικό και λειτουργικό για τον χρήστη, παρουσιάζοντας την ποικιλία της συλλογής με πλούσιο και ζωντανό περιγραφικό υλικό, ενώ τον βοηθάει να κάνει με απλά βήματα και ασφάλεια τις αγορές του.

Με ένα click στο banner του «Στόχου» οι γυναίκες δεν νιώθουν απλά όμορφες επιλέγοντας και φορώντας τα ρούχα με σήμα το «Στόχο», αλλά ενημερώνονται και για τις δράσεις της Εκστρατείας. Έτσι, τοποθετώντας το banner του Στόχου ενισχύετε τις πωλήσεις και βοηθάτε την Εκστρατεία να συνεχίσει το έργο της βοηθώντας τις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Πατήστε στο παρακάτω banner για να δείτε τα προϊόντα μας

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 25 Αύγουστος 2013 11:22
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δημήτρης Χατζημιχαήλ

Ο Δημήτρης Χατζημιχαήλ είναι Διευθυντής στην εταιρεία DigiBeauty που δραστηροποιείται στην εσαγωγή και εμπορία προϊόντων μαλλιών (Τρέσες, Hair Extensions, Αλογοουρές, Φράντζες, Περούκες) και υπεύθυνος σύνταξης στη σελίδα digibeauty.info 

Επίσης, έχει διατελέσει Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και είναι εγκεκριμένος εισηγητής σεμιναρίων Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων στα προγράμματα ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ. Είναι κάτοχος ΜΒΑ με ειδίκευση στη στρατηγική επιχειρήσεων.

Του αρέσει η γυμναστική και συμμετέχει σε αγώνες δρόμου των 10 χλμ, όπως επίσης και σε ημιμαραθώνιους δρόμους.

View Dimitris Chatzimichail's profile on LinkedIn  Επαγγελματικό προφίλ στο Linkedin
Website: www.digibeauty.eu, www.digibeauty.info
Facebook page: www.facebook.com/DigiBeauty
E-mail: dchatzimichail@digibeauty.eu

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Χατζημιχαήλ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Stardust Accessories geany »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού