Please update your Flash Player to view content.

Τι μήνυμα στέλνει το χτένισμά σας στους άνδρες;

Οι ειδικοί και οι έρευνες υποστηρίζουν ότι το στυλ μαλλιών μιας γυναίκας «στέλνει» συγκεκριμένα μηνύματα στους άνδρες!
Επίσης, το στυλ μαλλιών είναι πάντα μια από τις παραμέτρους που «βαθμολογούν» οι άντρες στο σύνολο της εμφάνισης μιας γυναίκας.
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα «μηνύματα» που μπορείτε να «στείλετε» με το χτένισμά σας & και τα μαλλιά σας:
Χαλαρή Πλεξούδα
photo02

Η χαλαρή πλεξούδα στέλνει το μήνυμα της χαλαρής «παιχνιδιάρικης» διάθεσης. Είναι ένα κατάλληλο στυλ για να βγεις έξω για καφέ ή ποτό αλλά όχι για να πας σε συνέντευξη επιλογής σε «σοβαρή» εταιρεία! Οι άνδρες θα «καταλάβουν» ότι έχεις διάθεση να ρισκάρεις μια επικοινωνία και γενικότερα να «παίξεις».

Χτενίσματα με τα μισά μαλλιά επάνω

photo03
Στέλνουν ένα όχι ξεκάθαρο μήνυμα στους άνδρες που «καταλαβαίνουν» ότι θέλετε να είστε λίγο «στημένη» αλλά μπορεί τελικά και όχι...

Χαλαρές μπούκλες

photo04


Το απόλυτο sexy μήνυμα! Οι χαλαρές μπούκλες στέλνουν το μήνυμα «παίξε μαζί μου» και θυμίζουν στους άνδρες την αγαπημένη τους δραστηριότητα στην κρεβατοκάμαρα!

Σπαστό στυλ στον έναν ώμο

photo05


Αν κρατάτε τα μαλλιά σας σε σπαστό στυλ στη μία πλευρά αφήνετε «εκτεθειμένη» στη θέα των ανδρών την άλλη πλευρά και το λαιμό σας. Η «αποκάλυψη» του λαιμού θεωρείται πάντα sexy !

Αλογοουρά

photo06


Αν προσπαθείτε να γοητεύσετε έναν άνδρα η αλογοουρά δεν είναι το κατάλληλο στυλ.
Το μήνυμα που στέλνει όταν είναι «πρόχειρη» είναι ότι δεν αντέχετε τα μαλλιά σας και τα μαζέψατε, ενώ το μήνυμα που στέλνει όταν είναι «σφιχτή» χωρίς να «πετάει» τρίχα είναι ένα «αυστηρό» μήνυμα που πιθανώς να «μαζέψει» στη θέση του το ραντεβού σας.

Διχρωμία μαλλιών

photo07


Η διχρωμία μαλλιών λειτουργεί ως «μαγνήτης» βλεμμάτων και δημιουργεί στους άνδρες διάθεση εξερεύνησης. Επίσης μπορεί να «μαγνητίσει» μεγαλύτερο αριθμό ανδρών αφού κάποιοι θα προσέξουν το ένα χρώμα και κάποιοι το άλλο

Εξεζητημένα στυλ

photo08


Τα πολύ προσεγμένα στυλ στέλνουν το μήνυμα του «απόλυτου ελέγχου» (ξέρω ποια είμαι και τι θέλω και μπορώ να το πετύχω χωρίς να χαλάσουν τα μαλλιά μου!) και αυτό προσελκύει κάποιες κατηγορίες ανδρών. Στο ραντεβού θα κερδίσετε σίγουρα το σεβασμό όλων (ακόμα και άλλων γυναικών), αλλά γενικά είναι ένα στυλ που δεν θα χαρακτηριζόταν το καταλληλότερο για το ραντεβού σας

Στυλ που "καλύπτουν" όλο το κεφάλι

photo09


Με καλυμμένο τον αυχένα, τα πλαϊνά του κεφαλιού και το μέτωπο δεν έχετε αφήσει κανένα ίχνος ερωτισμού να «ταξιδέψει» προς το ραντεβού σας! Είναι μια χαρά στυλ να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να βγείτε ραντεβού!

Χαλαροί κότσοι

photo11

Οι χαλαροί κότσοι δημιουργούν πιο φιλική και «ανεπίσημη» ατμόσφαιρα. Στέλνουν το μήνυμα ότι δεν είστε εκεί για να «κρατήσετε τους τύπους» και αφήνουν περισσότερα περιθώρια σε κάποιον να σας πλησιάσει

Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι:
1. Στυλ που «αποκαλύπτουν» το λαιμό, αυχένα «ελευθερώνουν» τον ερωτισμό σας
2. Στυλ που είναι πιο «χαλαρά» σας κάνουν πιο «φιλόξενη» και προσεγγίσιμη
3. Στυλ εξεζητημένα αυξάνουν το «κύρος» σας
Επιλέξτε κάθε φορά το στυλ που ταιριάζει στην κάθε περίσταση και φυσικά μη ξεχνάτε να «προσαρμόζετε» την όλη σας συμπεριφορά για να το «υποστηρίξετε»

Καλή επιτυχία !

Πηγή αρχικού άρθρου: dailymakeover.com 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 21 Μάρτιος 2013 17:06
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Δημήτρης Χατζημιχαήλ

Ο Δημήτρης Χατζημιχαήλ είναι Διευθυντής στην εταιρεία DigiBeauty που δραστηροποιείται στην εσαγωγή και εμπορία προϊόντων μαλλιών (Τρέσες, Hair Extensions, Αλογοουρές, Φράντζες, Περούκες) και υπεύθυνος σύνταξης στη σελίδα digibeauty.info 

Επίσης, έχει διατελέσει Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και είναι εγκεκριμένος εισηγητής σεμιναρίων Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων στα προγράμματα ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ. Είναι κάτοχος ΜΒΑ με ειδίκευση στη στρατηγική επιχειρήσεων.

Του αρέσει η γυμναστική και συμμετέχει σε αγώνες δρόμου των 10 χλμ, όπως επίσης και σε ημιμαραθώνιους δρόμους.

View Dimitris Chatzimichail's profile on LinkedIn  Επαγγελματικό προφίλ στο Linkedin
Website: www.digibeauty.eu, www.digibeauty.info
Facebook page: www.facebook.com/DigiBeauty
E-mail: dchatzimichail@digibeauty.eu

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Χατζημιχαήλ

επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Αναζήτηση Τρέσες & Extensions

Please update your Flash Player to view content.

Ρωτήστε μας

Στείλτε μας οποιαδήποτε απορία έχετε και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού